سرویس Google Now اطلاعاتی در رابطه با زمان و مکانی که در آن حضور دارید، ارائه میکند. این سرویس گزارش آب و هوا، ترافیک جادهها و زودترین قطاری که ...
اگر تلفن هوشمندی با سیستم عامل اندروید 4.1 داشته باشید، احتمالا از سرویس Google Now استفاده می کنید. امکانی که تلاش می کند اطلاعات مورد نیازتان را به سرعت و کاملا به موقع در اختیارتان قرار بدهد. گوگل آن را دستیار شخصی هوشمند شما می نامد. در حقیقت این سرویس قبل از اینکه شما بخواهید جستجویی انجام دهید، جستجو های آینده شما را پیش بینی می کند!
این سرویس سعی می کند بر اساس علایق و اطلاعاتی که از شما در اختیار دارد (برای مثال محل فعلی شما) و سابقه جستجوهایی که انجام می دهید، نیازها را برآورده کند. برای مثال وقتی از خانه بیرون می روید وضعیت ترافیک خیابان های مسیر را به شما اطلاع می دهد. سرویس Google Now اطلاعاتی در رابطه با زمان و مکانی که در آن حضور دارید، ارائه میکند. این سرویس گزارش آب و هوا، ترافیک جادهها و زودترین قطاری که به سمت مقصد شما حرکت میکند را قبل از اینکه از خانه به سمت محل کار خارج شوید، ارائه میکند. همه این گزارشها نیز بصورت خودکار ارائه میشوند. در اندروید آبنبات پاستیلی میتوانید به کلیه تنظیمات مورد نظر برای استفاده از Google Now دسترسی داشته باشید. متاسفانه این سرویس با توجه به محدودیتهای فعلی و عدم پشتیبانی صحیح گوگل از سیستم حمل و نقل کشور، برای کاربران ایرانی کاربرد زیادی ندارد.
بعضی کاربران آن را مشابه سرویس Siri اپل می دانند اما Google Now بسیار فراتر از دریافت و اجرای دستورات صوتی عمل می کند. این سرویس سعی می کند یک قدم از شما جلوتر باشد. قبل از اینکه روزتان را شروع کنید اوضاع آب و هوا را اعلام می کند. وقتی به ایستگاه مترو می روید می گوید که قطار بعدی کی از راه می رسد و می داند که تیم ورزشی مورد علاقه تان کدام است و شما را از نتایج مسابقه های آن مطلع می سازد. در این سرویس اطلاعات به صورت کارت هایی به شما نشان داده می شود.
حالا مجله Popular Science این سرویس را به عنوان بهترین نوآوری نرمافزاری سال ۲۰۱۲ معرفی کرده است. سرویسی که هنوز آنقدرها فراگیر نشده اما خلاقیت های نهفته در پشت آن سبب می شود که در آینده نزدیک به عنوان یکی از کاربردی ترین سرویس های گوگل شناخته شود.
این مجله می گوید این نخستین منشی مجازی است که واقعا به نیازهای ما اهمیت می دهد و آنها را برآورده می کند. روز به روز امکانات جدیدی به آن اضافه می شود و دستیار گوگلی ما هر روز هوشمندتر عمل می کند. تمام اینها سبب شده که Google Now مستحق جایزه بهترین نوآوری سال ۲۰۱۲ باشد.
جستجوی صوتی گوگل در iOS (سیستم عامل آیفون اپل) برخلاف Google Now در آبنبات پاستیلی، نتایج سفارشی مربوط به کاربر را نمایش نمیدهد! به طور مثال شما در Google Now میتوانید بپرسید «پرواز من چه ساعتی است»، تا گوگل براساس تقویم شما نتایج را بازگو کند. در واقع Google Now از Voice Search مخصوص iOS متفاوت خواهد بود، و جستجوی صوتی ارائه شده برای iOS فقط دستورات مربوط به جستجو را بصورت صوتی دریافت میکند. اما Google Now علاوه بر یافتن نتایج جستجو قادر به دریافت دستورات صوتی دیگر نظیر تنظیم زنگ ساعت یا قرار ملاقات و غیره نیز میباشد.
احتمالا تا چند روز آینده این برنامه برای دانلود در AppStore قرار خواهد گرفت، ولی هنوز گوگل اعلام نکرده که آیا این اپ توسط اپل تایید شده است یا خیر. این شرکت فعلا فقط گفته که با اپل در حال همکاری است تا برنامه را در چند روز آینده به دست کاربران برساند.
سیستم های اطلاعاتی به سیستم هایی می گویند که با اطلاعات سر و کار دارند و هدف آنها استفاده از این اطلاعات برای تحقق اهداف سازمان، افزایش بهره وری و کاهش هزینه های سربار است. استفاده از سیستم های اطلاعاتی در بازار پر تلاطم امروزی امری ضروری است چرا که این سیستم ها در فرایند تصمیم گیری مدیران ارشد بسیار کمک می کنند.